parteneri
Comitetul Executiv al UTA Gagauzia
Cooperarea strânsă cu Comitetul Executiv al UTA Găgăuzia oferă acces la date statistice, la baza de date a agenților economici, informații privind sprijinul financiar și tehnic în domeniul antreprenoriatului.
ADR Gagauzia
Agenția pentru Dezvoltare Regională a Găgăuziei.
Cooperarea cu Agenția pentru Dezvoltare Regională din Găgăuzia permite creșterea atractivității fondurilor și a granturilor, implicând agenți economici în implementarea unui program regional sectorial pentru dezvoltarea infrastructurii pentru susținerea spiritului antreprenorial.
Incubatorul inovatoare
Inno Center
Un parteneriat eficient cu Incubatorul de Inovare InnoCentre creează premisele pentru furnizarea de servicii în domeniul brevetării și promovării produselor unice.
Бизнес-Инкубатор Чадыр-Лунги
Incubator de Afaceri Ceadîr-Lunga
Инкубатор является важным стратегическим партнёром, который содействует распространению информации и поиску новых представителей бизнес-сферы в населённых пунктах Чадыр-Лунгского района.
Asociația Europeană de Afaceri
European Business Association
Asociația Europeană de Afaceri acționează ca partener în formarea și dezvoltarea potențialului antreprenorilor din Găgăuzia. Împreună, punem în aplicare diverse cursuri de formare la nivel național, cu implicarea specialiștilor de înaltă clasă.

Contactele noastre

Sunteți gata să răspundeți la orice întrebare care vă interesează!
+373 688 77753
[email protected]

str. Victory 50,
Comrat, ATU Gagauzia, RM
Acest site a fost creat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene datorită proiectului "Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării", implementat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Găgăuzia "NEXT". Opiniile exprimate pe acest site nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene și ale Fundației pentru Europa de Est.