finanțare
APRILIE 16, 2019
Acordarea de granturi pentru îmbunătățirea competitivității la export a întreprinderilor
APRILIE 1, 2019
Acordarea de granturi pentru dezvoltarea parteneriatelor în valorificarea fructelor, a strugurilor de masă și a fructelor de pădure
MARTIE 28, 2019
Prin împrumuturi și granturi, linia de credit EU4Business-BERD sprijină o gamă largă de proiecte care sporesc competitivitatea și potențialul IMM-urilor din Moldova
MARTIE 5, 2019
Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova a anunțat aprobarea primelor 7 subproiecte în cadrul Programului lansat recent, care prevede acordarea de împrumuturi concesionare tinerilor antreprenori.
FEBRUARIE 27, 2019
Începând cu 1 martie 2019, în Găgăuzia va începe un program regional de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii, precum și a start-up-urilor. Acesta va fi finanțat din Fondul de susținere a spiritului antreprenorial din Găgăuzia. Bugetul programului este de 6 milioane de lei.
FEBRUARIE 25, 2019
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat Programul național "Început pentru tineri: afaceri durabile în casa ta".

Contactele noastre

Sunteți gata să răspundeți la orice întrebare care vă interesează!
+373 688 77753
[email protected]

str. Victory 50,
Comrat, ATU Gagauzia, RM
Acest site a fost creat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene datorită proiectului "Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării", implementat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Găgăuzia "NEXT". Opiniile exprimate pe acest site nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene și ale Fundației pentru Europa de Est.