Регистрация
Căutare
BusinessHub
Proiectul BusinessHub reprezintă o contribuție reală la creșterea economică durabilă a UTA Găgăuzia prin dezvoltarea infrastructurii pentru susținerea antreprenoriatului în regiune.
#BusinessHub
INFRASTRUCTURĂ digitală pentru afacerea Dvs!
Dacă sunteți interesați de știri despre afaceri, căutați programe de asistență financiară sau doriți să găsiți angajati, atunci acest web-site vă oferă toate instrumentele necesare pentru a vă satisface nevoile!
Web-site-ul este valabil din aprilie 2019 și este actualizat zilnic cu informații noi. Îmbunătățim produsul nostru. Pentru interacțiunea eficientă cu vizitatorii web-site-ului, administratorul este deschis la dorințele și comentariile dvs. în secțiunea corespunzătoare "Contacte".
Optimizarea business- proceselor achiziționarea de clienți cu ajutorul tehnologiilor digitale
Programe de finanțare pentru
antreprenorii din Găgăuzia
Business breakfast ca instrument de interacțiune și construire de parteneriate
Finanțe
Actualizare
săptămînală
CURÎND
Aprilie
Event
o dată pe lună

Contactele noastre

Sunteți gata să răspundeți la orice întrebare care vă interesează!
+373 688 77753
[email protected]

str. Victory 50,
Comrat, ATU Gagauzia, RM
Acest site a fost creat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene datorită proiectului "Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării", implementat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Găgăuzia "NEXT". Opiniile exprimate pe acest site nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene și ale Fundației pentru Europa de Est.